Wrestling Forum banner
1 - 20 of 32 Posts

deadcool

· The Nostradamus of WF
11,534 Posts
Discussion starter · #1 ·
W tym wydaniu Aftermath omawiamy, dlaczego Eric Bischoff został zatrudniony, a następnie zwolniony po kilku miesiącach w 2019 roku. Został zatrudniony jako dyrektor wykonawczy Smackdown. Nie mamy pojęcia, czym jest to stanowisko ani komu podlegał.

Wiele osób spekuluje, że Bischoff był kozłem ofiarnym i został zwolniony, aby zapobiec otrzymaniu przez McMahona lub jednego z członków jego wewnętrznego kręgu krytyki ze strony FOX.

Nie jestem do końca pewien, dlaczego został w ogóle zatrudniony, ponieważ McMahon już wcześniej doszedł do wniosku, że Bischoff był koniem jednego triku i nie miał pojęcia, jak produkować lub pisać programy, kiedy Bischoff został po raz pierwszy zatrudniony w WWE. Zostało to potwierdzone przez Pricharda w jego podcaście.

Dlaczego więc Bischoff został zatrudniony, a następnie zwolniony?

Czy kogoś to obchodzi? Eric Bischoff jest dla mnie całkowitą porażką w branży wrestlingu. Jest okropny na mikrofonie, mówi dużo gówna, które nie ma sensu, i jest tak mdły, jak to tylko możliwe. Ma zadowoloną twarz, którą ktoś powinien spoliczkować.

Ale nie mam pojęcia, dlaczego mieliby go zatrudniać z powrotem w jakiejkolwiek roli.

Mieli zarówno jego, jak i Heymana gotowych do bookowania zarówno Raw, jak i Smackdown. Heyman przeżył, a Bischoff, o ile pamiętam, nie zabookował ani jednego show. Wierzę, że doszło do nieporozumienia z Vincem.

Sprawiedliwie dla Bischoffa, Vince był u szczytu swojej irracjonalności.

One Trick Pony Eric nie wiedział, co robi.

Powinien był sprowadzić Garretta, to by przyciągnęło ludzi na krzesła!!!!!

Czytałem raporty, że nie był w 100% zaangażowany. Vince lubi, gdy jego pracownicy są dostępni 24 godziny na dobę, 7 dni w tygodniu, aby móc wymieniać się pomysłami. Plotka głosi, że Bischoff wyłączył telefon i chodził na kolacje z żoną w Connecticut.

Czyż Bisch nie powiedział, że oczekiwania vs rzeczywistość były bardzo różne? Nie miał autonomii w bookowaniu show, oczekiwano od niego przeprowadzki do Stamford, czego nie chciał zrobić, wymagania pracy były o wiele bardziej znaczące, niż był gotów się zaangażować itp., więc w końcu dla obu stron lepiej było odejść?

Czy Bisch nie powiedział, że oczekiwania vs rzeczywistość były bardzo różne? Nie miał autonomii w bookowaniu show, oczekiwano od niego przeprowadzki do Stamford, czego nie chciał zrobić, wymagania pracy były o wiele bardziej znaczące, niż był gotów się zaangażować itp., więc ostatecznie dla obu stron lepiej było odejść?
Tak, w zasadzie tak jest.

Myślę również, że był raport, że Bischoff nie był zbyt komunikatywny z zapaśnikami...? Musiałbym go znaleźć, ale brzmiało to tak, jakby Bischoff nie był zbyt "w kontakcie" osobiście z ludźmi wokół niego. Jakby nie miał kontaktu z tą pozycją. To do niego nie pasowało. Jest mi żal Bischoffa, że przeprowadził się dla tej pracy, a potem został zwolniony po 4 miesiącach. Bischoff powiedział, że już na wczesnym etapie wiedział, że to się nie uda.

Jestem pewien, że mógłbyś przekopać się przez plotkarzy i znaleźć tak dokładną odpowiedź, jak tylko kiedykolwiek znajdziesz. To zabawne, ponieważ Heyman podczas swojego pobytu na Raw miał zauważalnie pozytywny wpływ w roli, która, jak zawsze zakładałem, była zasadniczo taka sama, podczas gdy Bischoff był w środku i na zewnątrz, zanim ktokolwiek zdążył to zauważyć.

Bo Vince miał okres. Stają się nielogiczni i bezsensowni, kiedy tak się dzieje.

Vince zatrudnił Bischoffa dla Smackdown i zwolnił go, zatrudnia Heymana dla Raw i zwalnia go. Wtedy zdałem sobie sprawę: "Vince musi odejść".

Czy kogoś to obchodzi? Eric Bischoff jest dla mnie całkowitą porażką w branży wrestlingu. Jest okropny na mikrofonie, mówi dużo gówna, które nie ma sensu i jest tak mdły, jak to tylko możliwe. Ma dumną twarz, którą ktoś musi spoliczkować.

Ale nie mam pojęcia, dlaczego mieliby go zatrudnić z powrotem w jakiejkolwiek roli.
To musi być post trolla, bo wszystko w nim jest nie tak.

1 - 20 of 32 Posts