Wrestling Forum banner

1 - 7 of 7 Posts

·
Registered
Joined
·
278 Posts
Discussion Starter #1
Its been taking longer to load the pages. It was fine few days ago. Whats wrong. Close this when answered.
 
N

·
Guest
Joined
·
0 Posts
Please post in the proper forum.

Forums load fine. It could be your location and it's taking a while for the server to contact your computer, but I'm unsure.

Occasionally the server will go slow if there are a massive amount of people on the server, although yesterday the forums had 400 (not to mention the people on W-E and TTB) people on and it ran fine.

Shouldn't be ads -- we have no ads that'd cause pages to take a long time to load.

Where are you at?
 

·
Registered
Joined
·
278 Posts
Discussion Starter #4
ny, it been slow since 2 days ago i think, yeah i knew this was the wrong forum to post it in but this is the forum i boomaRKED and the pages are loading to slow to be looking around
 
N

·
Guest
Joined
·
0 Posts
Are you on dial-up (and what is your ISP)?

And is it going any faster?
 

·
Registered
Joined
·
278 Posts
Discussion Starter #6
nevermind i think it has something to do with wildmedia llc, an ad on this site? and my pop up blockr is filtering it.
 
N

·
Guest
Joined
·
0 Posts
I don't think we use any ad company called "wildmedia." Doing a search on Google comes up with something about removal.

It's spyware, I guess. (Didn't really look into the links.)

Do you have any spyware removal tools? Ad-Aware, Spyboy, etc.
 
1 - 7 of 7 Posts
Top