Wrestling Forum banner

Co się stało z Chrisem Jericho?

3.6K views 16 replies 14 participants last post by  Lily30  
#1 ·
Szczerze mówiąc, nie śledzę AEW. Chciałem to opublikować w sekcji WWE, ponieważ nie chcę, żeby to przerodziło się w jakąś dogłębną dyskusję o AEW.

Ale ostatnio słyszę wiele pogłosek o niczym innym jak negatywnym PR i reakcjach na niego. Szczerze mówiąc, nie śledziłem tego tak dokładnie, więc to szczere pytanie.

1. Czy był zamieszany w jakiś skandal? Chyba pamiętam coś o oskarżeniach, ale nie znam szczegółów. Czy kiedykolwiek zostało to udowodnione i jak poważne to jest?

2. A co z kayfabe jako postacią - kiedyś był niezniszczalny, jeśli chodzi o ponowne wymyślanie siebie i zawsze był zabawny - i według wszelkich doniesień ostatnio wszystko było negatywne, a fani mają go dość. Dlaczego? Czy to tylko wiek i fizyczne zapasy, czy też charakter/promocja?

Czy masz jakieś pojęcie, kiedy wygasa jego kontrakt z AEW i czy jest jakieś zainteresowanie, aby zobaczyć go w ostatnim występie w WWE? Szczerze mówiąc, nie jestem pewien, ile on ma lat i czy byłby w stanie nadal wykonywać pracę wysokiej jakości, nawet w niepełnym wymiarze godzin.

Jeśli moderatorzy uznają, że trzeba to przenieść na forum AEW, to w porządku, ale naprawdę bardziej skupiam się na Chrisie Jericho z perspektywy WWE.

#3 · (Edited)
Zarzuty wobec niego zostały postawione przez Kylie Rae.

Najwyraźniej mówi się, że Jericho uprawiał seks z Kylie wbrew jej woli.
To nieprawda. Rzekomo zaprosił ją do swojego pokoju pod pretekstem, że będą tam inni ludzie. Nie zgwałcił jej. Duża różnica. Nie wiemy też, czy ta historia jest prawdziwa.

Negatywizm dotyczący jego obecności w AEW? Jericho przesadził z obecnością w AEW. Jest teraz okropny. Musi obciąć włosy, zrezygnować ze swojej postaci rockmana z przeszłości i potraktować siebie poważniej. Jego pobyt w NJPW był bardziej odpowiedni pod względem charakteru. Miał fajne waśnie z Omegą i Naito.

Jego ostatni występ w WWE był wspaniały i naprawdę, naprawdę zaniżyli go/Owensa podczas tego wrestlemanii imo. Jericho był prawdopodobnie najbardziej popularnym regularnym zawodnikiem w składzie około Survivor Series 2016. Powinien był pokonać Owensa o tytuł na WM, ponieważ to była najlepsza historia, jaką mieli. Lesnar/Goldberg imo nie potrzebowali pasa, ale jednocześnie rozumiem, dlaczego podjęto takie decyzje. Niezależnie od tego, przypuszczam, że jego miejsce na WM, wraz z tym, że nie pozwolono mu używać talentów NXT na pierwszym rejsie, prawdopodobnie miało wiele wspólnego z tym, dlaczego odszedł.

Ostatecznie chciałbym zobaczyć, jak przechodzi na emeryturę w WWE z ostatnim, odpowiednim dla wieku występem i zostaje wprowadzony do HOF. To gówno w AEW jest w tym momencie żenujące.

#9 ·
Fakt, że powiedział, że wiedział, że nadszedł czas, aby opuścić WWE, ponieważ poczuł się zlekceważony, że umieścili jego walkę na Manii z Owensem na drugim miejscu, był głupi. Kogo obchodzi, gdzie jesteś umieszczony na karcie? Jeśli tak bardzo ci to przeszkadza, ciężko pracuj, aby twój mecz był najlepszy w show, niezależnie od tego, czy jest na drugim, czy na ostatnim miejscu.

#12 ·
Szczerze mówiąc, nie śledzę AEW. Chciałem to opublikować w sekcji WWE, ponieważ nie chcę, żeby to przerodziło się w jakąś dogłębną rozmowę o AEW.
I tak dostaniesz dyskusję o AEW, bo tam pracuje.

---

Różnica z publikowaniem tego tutaj jest taka, że dostaniesz mniej komentarzy od ludzi, którzy faktycznie oglądają AEW, a więcej od ludzi, którzy mają opinie na temat rzeczy, o których wiedzą bardzo niewiele.

#16 ·
Zawsze miał dość duże ego i wysokie mniemanie o sobie, ale wydaje się, że z biegiem lat znacznie wzrosło, gdzie facet naprawdę myśli, że jest jakimś pozaziemskim megagwiazdorem. Wychodzi na niezwykle pretensjonalnego, gdy słyszysz go mówiącego poza rolą i kogoś, kto nie może się nacieszyć dźwiękiem własnego głosu.