Wrestling Forum banner

Dziwne pytanie dotyczące Breta Harta.

5.5K views 14 replies 10 participants last post by  Saitou Hajime  
#1 ·
Jestem ogromnym fanem Breta Harta, ale jedna rzecz zawsze mnie wkurzała. W WWE miał cztery stroje. Cały czarny, cały różowy, różowa góra/czarne spodnie i czarna góra/różowe spodnie. Nosił je wszystkie dość regularnie. Teraz widziałem większość jego walk w WCW i nigdy nie widziałem go w stroju całkowicie różowym lub w stroju różowa góra/czarne spodnie. To zawsze mnie wkurzało haha! Czy ktoś wie, dlaczego tak było? A może ktoś wie o czasie, kiedy NOSIŁ te stroje? Może się mylę.

#6 ·
Kolejny wielki fan Breta.

W swojej książce wspomniał tylko, że jego kurtki ringowe były ciągle kradzione, gdy był w wcw. Może jego inny sprzęt też został skradziony? Więc dla bezpieczeństwa po prostu nosił ten sam schemat zamiast go mieszać.

Tak naprawdę przebieram się za Breta na imprezę charytatywną w przyszłym miesiącu, mam różowe rajstopy/czarny zestaw kamizelki z domowymi butami Hitmana!

#13 ·
Wyobrażałem to sobie jako dwojakie:

1) Chciał porzucić różowy kolor, aby być bardziej realistycznym/badassem i mniej kreskówkowym, tak jak zrobili to nWo/Hulk/Outsiders, gdy zmienili wizerunek.

Podobnie,

2) Chciał bardziej zdystansować się od Vince'a/WWF.