Wrestling Forum banner

Saraya (Paige) Megathread

1 reading
571K views 2K replies 169 participants last post by  Eva MaRIHyse  
#1 · (Edited)
Poprzedni megatemat Paige był najczęściej oglądanym i najczęściej komentowanym wątkiem wszechczasów w tej sekcji i wierzę, że również na tej stronie. Zaczęło się jako zabawny wątek ze zdjęciami, gifami i filmami z drobnymi dyskusjami, a ostatecznie sprawy wymknęły się spod kontroli z długimi dyskusjami i bardzo małą ilością zdjęć. Cóż, nie możemy do tego dopuścić ponownie i musimy starać się utrzymać ten wątek w pozytywnym tonie, co było pierwotnym zamiarem poprzedniego wątku. W tym wątku zachęcam wszystkich do przestrzegania tych zasad; na każde 5 komentarzy musi przypadać co najmniej jedno zdjęcie, gif lub Paige. Nie powinno być długich, paragrafowych dyskusji, a jeśli pojawi się ważny temat, zachęcam kogoś do wspomnienia o nim tutaj i przejścia do wątku dyskusyjnego na górze podsekcji, aby omówić problem. Z tym nowym wątkiem myślę, że wszyscy powinniśmy zacząć od zamieszczania naszego ulubionego zdjęcia Paige wszechczasów i/lub gifu. Proszę również nie antagonizować modów ani nie narzekać na tytuły wątków itp. Po prostu bawcie się dobrze. (uwaga: zachęcam wszystkich fanów w mediach społecznościowych do złożenia życzeń powrotu do zdrowia Paige, ponieważ w tej chwili zmaga się z bardzo poważną kontuzją) Dziękuję fanom i modom.
Image

Edytuj nowy tytuł wątku jest obrzydliwy i niesprawiedliwy dla paige. Mam nadzieję, że tytuł się zmieni lub wątek zostanie usunięty. Paige miała bardzo ciężki rok, ale zawsze będę ją wspierać i życzę jej jak najlepiej.

#6 ·
Re: Paige Megathread the Sequel (proszę przestrzegać zasad)

Cóż, będę musiał to odpuścić, bo nie mogę przestrzegać zasad. Mam nadzieję, że to się uda. Będę się czaić i cieszyć. Ale tak, nie mogę zrobić tego wątku.

I
Więc pa, dlaczego nie możesz przestrzegać zasad? Również, jeśli nie lubisz Paige, dlaczego wchodzisz w wątek o Paige?

#15 ·

Mam nadzieję, że ta sama rada dotycząca narzekania/okazywania miłości/itp. jest zamieszczana w innych wątkach, to po prostu uczciwe wobec nas wszystkich.

Wracając do tematu, naprawdę mam nadzieję, że więcej takich sesji zdjęciowych pojawi się wkrótce, są lepsze niż wszystko, co zrobiło WWE.

• Like
Reactions: MonkasaurusRex
#16 ·

Mam nadzieję, że ta sama rada dotycząca narzekania/okazywania miłości/itp. zostanie zamieszczona w innych wątkach, to po prostu uczciwe dla nas wszystkich.

Wracając do tematu, naprawdę mam nadzieję, że więcej takich sesji zdjęciowych pojawi się wkrótce, są lepsze niż wszystko, co zrobiło WWE

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image
Dzięki za zdjęcia haha, Przepraszam, nie widziałem Paige w żadnej formie od jakiegoś czasu, zapomniałem, jak bardzo jest seksowna. JMO, ale uważam ją za najseksowniejszą divę w WWE. Nie jest atletyczna ani wysportowana, ma duże piersi. Nie wiem, ma to blade coś lol. Ta Mroczna i Seksowna aura.

#30 · (Edited)

Ulubiony gif Paige wszech czasów

Image
Cholera, ten gif właśnie mi przypomniał, dlaczego uważam, że jest najseksowniejszą divą w wwe. I najważniejsze jest to, że ten wątek znowu zamienia się w wątek ze zdjęciami yayyy lol.

Jeden z moich ulubionych momentów Paige na ringu, kiedy to robi haha.

Image

#36 ·

Czy ktoś jeszcze zauważył, że Paige wyjęła kolczyk z pępka na tym zdjęciu? Widziałem, że jedna z dziewczyn z tego sklepu z kosmetykami Sephora wspomniała na Twitterze, że Paige wyjęła kolczyk, ale zdjęcia, które dali, były pod złym kątem, więc nie mogliśmy tego stwierdzić.

Ponadto natknąłem się na te informacje przez całkowity przypadek, robiąc wyszukiwanie na Twitterze, próbując tylko sprawdzić, czy są jakieś wiadomości o Paige.

#34 ·