Poprzedni megatemat Paige był najczęściej oglądanym i najczęściej komentowanym wątkiem wszechczasów w tej sekcji i wierzę, że również na tej stronie. Zaczęło się jako zabawny wątek ze zdjęciami, gifami i filmami z drobnymi dyskusjami, a ostatecznie sprawy wymknęły się spod kontroli z długimi dyskusjami i bardzo małą ilością zdjęć. Cóż, nie możemy do tego dopuścić ponownie i musimy starać się utrzymać ten wątek w pozytywnym tonie, co było pierwotnym zamiarem poprzedniego wątku. W tym wątku zachęcam wszystkich do przestrzegania tych zasad; na każde 5 komentarzy musi przypadać co najmniej jedno zdjęcie, gif lub Paige. Nie powinno być długich, paragrafowych dyskusji, a jeśli pojawi się ważny temat, zachęcam kogoś do wspomnienia o nim tutaj i przejścia do wątku dyskusyjnego na górze podsekcji, aby omówić problem. Z tym nowym wątkiem myślę, że wszyscy powinniśmy zacząć od zamieszczania naszego ulubionego zdjęcia Paige wszechczasów i/lub gifu. Proszę również nie antagonizować modów ani nie narzekać na tytuły wątków itp. Po prostu bawcie się dobrze. (uwaga: zachęcam wszystkich fanów w mediach społecznościowych do złożenia życzeń powrotu do zdrowia Paige, ponieważ w tej chwili zmaga się z bardzo poważną kontuzją) Dziękuję fanom i modom.
Edytuj nowy tytuł wątku jest obrzydliwy i niesprawiedliwy dla paige. Mam nadzieję, że tytuł się zmieni lub wątek zostanie usunięty. Paige miała bardzo ciężki rok, ale zawsze będę ją wspierać i życzę jej jak najlepiej.

Edytuj nowy tytuł wątku jest obrzydliwy i niesprawiedliwy dla paige. Mam nadzieję, że tytuł się zmieni lub wątek zostanie usunięty. Paige miała bardzo ciężki rok, ale zawsze będę ją wspierać i życzę jej jak najlepiej.