Wrestling Forum banner
1,461 - 1,480 of 4,458 Posts
Naprawdę do dupy było nie widzieć jej wczoraj wieczorem na SD, a najgorsze jest to, że myślę, że nie będzie lepiej

Image

Do bani, że po wszystkim, co opublikowała w zeszłym tygodniu, miałem nadzieję, że stanie się to czymś regularnym, ale w tym tygodniu prawie nic nie opublikowała, dodając, że w tym tygodniu nawet nie pojawiła się w telewizji :fuck. Jej strona na IG przeszła od postów o jej psie i okazjonalnych zdjęć/filmów z nią do głównie postów ludzi noszących jej koszulkę :hmm. Przynajmniej pies był słodki lol

Image

To do dupy, że po wszystkim, co opublikowała w zeszłym tygodniu, miałem nadzieję, że stanie się to czymś regularnym, ale w tym tygodniu prawie nic nie opublikowała
Też miałem taką nadzieję, naprawdę miałem nadzieję, że to nieuchwytne zdjęcie w bikini po operacji nadejdzie. Chociaż w zeszłym tygodniu zepsuła cały subreddit WWTP, więc chyba zdecydowała się zrobić sobie przerwę lmao

Też miałem taką nadzieję, naprawdę miałem nadzieję, że to nieuchwytne zdjęcie w bikini po operacji nadejdzie. Chociaż w zeszłym tygodniu zepsuła cały subreddit WWTP, więc chyba zdecydowała się zrobić sobie przerwę lmao
Zgadza się, ale w tym tygodniu czułem, że czegoś brakuje. I najwyraźniej w tych dniach na Florydzie nie było dobrej pogody, na to narzekała, więc może dlatego jeszcze nie ma zdjęć w bikini lol. Myślę, że z drugiej strony, za każdym razem, gdy coś opublikowała, nie wstydziła się pokazywać efektów operacji jak wcześniej >:).

• Like
Reactions: Mango13
1,461 - 1,480 of 4,458 Posts