Dużo jej tutaj dla tych, którzy chcą zobaczyć, jak walczy dłużej niż 2 minuty. Również trochę pre-WWE Emmy gdzieś tam.
Ona ma dziwny podbródek i nie jest to jasne na zdjęciu, ale myślę, że ona to ma na myśliNie widzę tam podwójnego podbródka?
Ten pies robi dokładnie to, co bym zrobił :curry2
Też miałem taką nadzieję, naprawdę miałem nadzieję, że to nieuchwytne zdjęcie w bikini po operacji nadejdzie. Chociaż w zeszłym tygodniu zepsuła cały subreddit WWTP, więc chyba zdecydowała się zrobić sobie przerwę lmao![]()
To do dupy, że po wszystkim, co opublikowała w zeszłym tygodniu, miałem nadzieję, że stanie się to czymś regularnym, ale w tym tygodniu prawie nic nie opublikowała
Zgadza się, ale w tym tygodniu czułem, że czegoś brakuje. I najwyraźniej w tych dniach na Florydzie nie było dobrej pogody, na to narzekała, więc może dlatego jeszcze nie ma zdjęć w bikini lol. Myślę, że z drugiej strony, za każdym razem, gdy coś opublikowała, nie wstydziła się pokazywać efektów operacji jak wcześniej >Też miałem taką nadzieję, naprawdę miałem nadzieję, że to nieuchwytne zdjęcie w bikini po operacji nadejdzie. Chociaż w zeszłym tygodniu zepsuła cały subreddit WWTP, więc chyba zdecydowała się zrobić sobie przerwę lmao