Do cholery... Mam nadzieję, że znów jest tylko w tłumie. Ma nierozliczone sprawy z Giulią i na pewno nie chcę widzieć, jak Saraya daje jej najgorszy w historii mecz.
Myślę, że to zależy od tego, jakiego rodzaju bieg zrobi. Jeśli przyjdzie na pełny etat, chciałbym zobaczyć Mercedes kontra Emi Sakura, ale jeśli ma tylko ograniczone daty, powinna mierzyć się tylko z najlepszymi nazwiskamiTo tylko kwestia czasu, zanim zrobi coś z AEW i nazwie TK "Unk".
Chciałbym, żeby jej pierwszy mecz w AEW był przeciwko Emi.
Dodałbym Willow do tej listy. Ich walka o tytuł NJPW Strong była dobra do czasu kontuzji Mercedes. Właściwie wszystkie trzy walki tego mini turnieju były zabawne.Jamie, Athena, Shida, Kris, Julia i Riho to jedyne osoby, które mogłyby stoczyć z nią przyzwoite lub świetne walki.
Po odejściu Jade, Britt Baker jest najlepszą rywalizacją widowiskową tylko dla wojen mikrofonowych, ale to będzie zadanie na całe stulecie.
Walka Stephanie Vaquer była ogromnym wyróżnikiem tego PPV. Willow wcale nie jest zła, ale nie podobała mi się chemia. Jej walka z Giulią była o wiele lepsza.Dodałbym Willow do tej listy. Ich walka o tytuł NJPW Strong była dobra do czasu kontuzji Mercedes. Właściwie wszystkie trzy walki tego mini turnieju były zabawne.
Miał rację co do Mariah, więc dam mu jeden gratis.