Wrestling Forum banner

Mercedes Monè zapowiada pełny wygląd stroju podczas wywiadu

2.1K views 33 replies 22 participants last post by  5 Star Giulia ⭐⭐⭐⭐⭐  
#1 · (Edited)
Do cholery... Mam nadzieję, że znów jest tylko w tłumie. Ma nierozliczone sprawy z Giulią i na pewno nie chcę widzieć, jak Saraya daje jej najgorszy w historii mecz.

#3 ·
Jestem pewien, że ona tam w końcu będzie, to tylko kwestia czasu.

Potem zostanie wleczona przez błoto przez wszystkich fanbojów WWE, którzy nie rozumieją, że niektórzy zapaśnicy po prostu nie chcą tam być.

#12 ·
To tylko kwestia czasu, zanim zrobi coś z AEW i nazwie TK "Unk".

Chciałbym, żeby jej pierwszy mecz w AEW był przeciwko Emi.
Myślę, że to zależy od tego, jakiego rodzaju bieg zrobi. Jeśli przyjdzie na pełny etat, chciałbym zobaczyć Mercedes kontra Emi Sakura, ale jeśli ma tylko ograniczone daty, powinna mierzyć się tylko z najlepszymi nazwiskami

#15 ·
Jamie, Athena, Shida, Kris, Julia i Riho to jedyne osoby, które mogłyby stoczyć z nią przyzwoite lub świetne walki.

Po odejściu Jade, Britt Baker jest najlepszą rywalizacją widowiskową tylko dla wojen mikrofonowych, ale to będzie zadanie na całe stulecie.
Dodałbym Willow do tej listy. Ich walka o tytuł NJPW Strong była dobra do czasu kontuzji Mercedes. Właściwie wszystkie trzy walki tego mini turnieju były zabawne.

#16 ·
Dodałbym Willow do tej listy. Ich walka o tytuł NJPW Strong była dobra do czasu kontuzji Mercedes. Właściwie wszystkie trzy walki tego mini turnieju były zabawne.
Walka Stephanie Vaquer była ogromnym wyróżnikiem tego PPV. Willow wcale nie jest zła, ale nie podobała mi się chemia. Jej walka z Giulią była o wiele lepsza.

#17 ·
Interesujące. Trzeba myśleć, że w końcu trafi do AEW lub przynajmniej stoczy tam kilka walk.

#24 ·
Każdy z zapaśników, których do tej pory podpisali, z wyjątkiem Stinga (który jest w wieku emerytalnym), zobowiązał się do pracy w pełnym wymiarze godzin (lub w razie potrzeby)... nawet starsi zapaśnicy, tacy jak Punk, Christian, Danielson, Jericho, Jarrett, Hardych i Edge. Jestem więc bardzo ciekawy, jakiego rodzaju umowę dostałaby Mercedes. AEW tak naprawdę nikogo jeszcze nie podpisało na umowę Goldberga. Jeśli nie będzie chciała pracować w cotygodniowym harmonogramie, możliwe, że pojawi się jako wolny agent, tak jak RVD i Ibushi, zamiast otrzymać pełne traktowanie All Elite.

#26 ·
Mam wrażenie, że ona naprawdę cieszy się teraz swoją wolnością i nie jest zainteresowana długoterminową umową. Gdyby była, podpisałaby już kontrakt z AEW lub nawet wróciła do WWE. Wydaje się, że wiedzie jej się najlepiej, więc kto może ją winić? Cieszę się z jej szczęścia!