Wrestling Forum banner

Britt Baker kontra Anna Jay – walka na minus 5 gwiazdek

8.5K views 51 replies 42 participants last post by  Garry427798  
#1 ·
To jest okropne. Anna Jay w pewnym momencie spartaczyła odliczanie i sędzia musiał zatrzymać się na 9 i czekać, aż wróci.

#9 ·
To było do dupy.

Czuję, jakby się zgubili i po prostu tak zostali. To znaczy, dam im trochę forów, skoro Anny nie ma od miesięcy, ale i tak było naprawdę źle.

Teraz czekamy, aż grupa "wszystkie zapasy kobiet to śmieci" to znajdzie.

#12 ·
Nigdy nie widziałem, żeby ktoś tak spartaczył odliczanie
Mniej więcej tak źle, jak wyeliminowanie siebie w bitwie/royal rumble lub Dean Malenko opuszczający ring w meczu, w którym było to zabronione.

w AEW...czy to odliczanie do 10, czy do 20, jak w ROH?
To odliczanie do 10 w 20-sekundowych odstępach.

#17 ·
Anna Jay to tylko kolejny przykład "jesteś gorąca, jesteś zatrudniona". Nigdy nie miała żadnych umiejętności, to nie jest szokujące.
Od czasu debiutu, gdziekolwiek to było, zanim została All Elite, stoczyła około 76 walk. W zeszłym roku doprowadziła Jade do jej najlepszego jak dotąd pojedynku. TayJay to naprawdę najlepsze wykorzystanie jej jako zapaśniczki. Brak tytułów tag team sprawia, że ich współpraca jest dość nieistotna w szerszym kontekście, jakim jest reszta AEW.

Może TK powinien przestać z noworoczną walką uliczną tag team kobiet. Mogliby też po prostu robić pojedynki jeden na jeden w tym stylu. TayJay były do tej pory w obu.

#21 ·
Wydaje się, że Anna Jay niewiele, jeśli w ogóle, poprawiła się w ringu od czasu debiutu. Naprawdę myślałem, że umieszczenie jej w Dark Order naprawdę ją napędzi, zwłaszcza z feudą z Brandi. Nie jestem pewien, czy zrezygnowali z niej, ale wyraźnie nie walczy wystarczająco dużo (co również nie pomaga, ponieważ większość innych w dywizji jest słaba).
Britt zawsze była mocno przeceniana w ringu. Jedynym meczem, który był powyżej średniej, był street fight z Thunder Rosą. Chociaż to zostało wsparte przez chwyt. (Trochę jak street fighty, w których brały udział TayJay, które ludzie lubią)

#23 ·
Obejrzałem ten mecz i było mi to obojętne. Naprawdę zgubili się w sekwencji backslide/gory special. Wyobrażam sobie, że gdyby Britt i Anna miały mieć mecz w telewizji, byłby on choreograficzny i ćwiczyłyby go wcześniej. Założę się, że do tego służą te pokazy domowe. Poza tym, o ile się nie zamyśliłem, ten film nie pokazywał miejsca, w którym następuje odliczenie.

Tak czy inaczej, Jon Moxley spędzi 5 minut poza ringiem i nie zostanie wyliczony lol.

#24 ·
Właśnie tu musi być zielony talent i jest ich wielu w aew. Tay Anna jade private party qt cała stajnia Hobbs wardlow Starks lista jest nieskończona. Te programy, jeśli są wykorzystywane do wzmacniania zielonego talentu, mogą być dobrym pomysłem. Jeśli to tylko moxley krwawiący co tydzień i wspólne śpiewanie Jericho, to pierdol to.

#32 ·
Wygląda na to, że próbowali się trochę za bardzo wyleczyć kontrami i zwrotami w pierwszym meczu Anny, trochę się pogubili. Publiczność wydawała się tego nie zauważać, więc nie jest tak źle
To jest dla ciebie główna baza fanów aew, która kibicuje wszystkiemu jak Hogan Rock.

#33 ·
Anna Jay jest super gorąca i mogłaby osiągnąć więcej niż tylko bycie lokajem/menadżerem lub po prostu robienie czegoś w programie. Problem z wrestlingiem kobiet polega na tym, że tylko niewielka mniejszość kobiet jest w tym dobra, a reszta jest po prostu okropna, ale z powodu tego gówna o równości nie możemy mieć walk w biustonoszach i majtkach ani zatrudniać dziewczyn tylko na podstawie wyglądu, ponieważ według IWC byłoby to przedmiotowe traktowanie. Ludzie pamiętają takie postacie jak Dawn Marie i Stacy Keibler, ponieważ były cholernie seksowne. Nikt nie dbał o ich wrestling.