forum not working? - Wrestling Forum: WWE, Impact Wrestling, Indy Wrestling, Women of Wrestling Forums

 179Likes
Reply
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread
post #1 of 322 (permalink) Old 06-22-2018, 12:35 PM Thread Starter
You need to be yourself, you can't be no-one else.
 
UniversalGleam's Avatar
 
Join Date: Jan 2017
Posts: 5,482
Points: 18,130
                     
forum not working?

sorry guys. Im not sure where to put this but all the buttons seem to be frozen, no sub menus are opening when I hover over the buttons and I when I click "post quick reply" it clicks but doesnt load anything.

posting new threads seems to be the only thing thats working, not sure whether the forum is having a wobble or its just me.

cheers muchly.

edit: thanks for the replies, I cant reply directly cause its knackered, Im on chrome btw. Im not seeing any avatar pictures either, just empty gaps. Some bits are working fine like this editing but some things just do nothing. If its just me then thats tough but just thought Id put it out there.

"It's all success if its what you need, do what you like and do it honestly."


You can't give me a reason, I don't need one to shine, You can't give me a feeling 'cause it's already mine

Oasis -Be Here Now / Queen - The Miracle / Angels and Airwaves - The Dream Walker

Last edited by UniversalGleam; 06-22-2018 at 01:09 PM.
UniversalGleam is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 322 (permalink) Old 06-22-2018, 12:39 PM
The Return Draws Closer
 
Dolorian's Avatar
 
Join Date: Oct 2015
Posts: 18,314
Points: 239,303
                     
Re: forum not working?

I'm not experiencing any issues at the moment. What browser are you using?
Dolorian is offline  
post #3 of 322 (permalink) Old 06-22-2018, 12:41 PM
You could not live with your own failure. Where did that bring you? Back to me.
 
Tyrion Lannister's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Location: Nos Astra, Illium
Favourite(s): Asuka, James & Maso, Rocha & Knost, Bryan & Vinny
Posts: 92,810
Points: 71,698
                     
Re: forum not working?

I'm not having any problem with the buttons, but all of a sudden, my browser (Chrome) can't load Youtube videos and some gifs that are posted on this forum only (I can see gifs if someone else uploaded them, but not if I do. Youtube videos are fucked on either end.). "Unsafe scripts" it claims. If I ignore the warning, it just tells me no regardless. Before today that wasn't happening. I'm hoping it's not solely on my end, because I can't fix it.
Liger Zero likes this.





Last edited by Tyrion Lannister; 06-22-2018 at 12:46 PM.
Tyrion Lannister is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #4 of 322 (permalink) Old 06-22-2018, 12:45 PM
The Return Draws Closer
 
Dolorian's Avatar
 
Join Date: Oct 2015
Posts: 18,314
Points: 239,303
                     
Re: forum not working?

Quote:
Originally Posted by Tyrion Lannister View Post
but all of a sudden, my browser (Chrome) can't load Youtube videos
I just noticed this issue in Chrome as well. But the YouTube videos load in Safari.

They load once I tell Chrome to load unsafe scripts..

Dolorian is offline  
post #5 of 322 (permalink) Old 06-22-2018, 12:45 PM
Scarring the Night Sky
 
emerald-fire's Avatar
 
Join Date: Jan 2017
Posts: 3,897
Points: 65,220
                     
Re: forum not working?

Quote:
Originally Posted by Tyrion Lannister View Post
I'm not having any problem with the buttons, but all of a sudden, my browser (Chrome) can't load Youtube videos and some gifs that are posted on this forum only. "Unsafe scripts" it claims. If I ignore the warning, it just tells me no regardless. Before today that wasn't happening. I'm hoping it's not solely on my end, because I can't fix it.
I don't think it's solely on your end. I can't see any YouTube videos anywhere either. They're invisible. The space where a video is supposed to be in is blank for me.
Empress, Liger Zero and Justin0386 like this.

emerald-fire is offline  
post #6 of 322 (permalink) Old 06-22-2018, 12:50 PM
You could not live with your own failure. Where did that bring you? Back to me.
 
Tyrion Lannister's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Location: Nos Astra, Illium
Favourite(s): Asuka, James & Maso, Rocha & Knost, Bryan & Vinny
Posts: 92,810
Points: 71,698
                     
Re: forum not working?

Quote:
Originally Posted by Dolorian View Post
I just noticed this issue in Chrome as well. But the YouTube videos load in Safari.

They load once I tell Chrome to load unsafe scripts..

If I do that, I'll see the video, but once I click on it, it says "This video is unavailable". I have to play it straight from Youtube itself.





Last edited by Tyrion Lannister; 06-22-2018 at 12:52 PM.
Tyrion Lannister is offline  
post #7 of 322 (permalink) Old 06-22-2018, 12:54 PM
The Return Draws Closer
 
Dolorian's Avatar
 
Join Date: Oct 2015
Posts: 18,314
Points: 239,303
                     
Re: forum not working?

Quote:
Originally Posted by Tyrion Lannister View Post
If I do that, I'll see the video, but once I click on it, it says "This video is unavailable".
Yep, does the same in Chrome for me. Firefox loads the videos but once you click on them it shows the "This video is unavailable" message.

It works fine on Safari.
Dolorian is offline  
post #8 of 322 (permalink) Old 06-22-2018, 12:55 PM
You could not live with your own failure. Where did that bring you? Back to me.
 
Tyrion Lannister's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Location: Nos Astra, Illium
Favourite(s): Asuka, James & Maso, Rocha & Knost, Bryan & Vinny
Posts: 92,810
Points: 71,698
                     
Re: forum not working?

Well, I don't want to change my browser, that's the problem. Chrome is perfect for me (outside of the sole issue that it's having with this forum, that didn't exist a few hours ago.).




Tyrion Lannister is offline  
post #9 of 322 (permalink) Old 06-22-2018, 12:57 PM
The Return Draws Closer
 
Dolorian's Avatar
 
Join Date: Oct 2015
Posts: 18,314
Points: 239,303
                     
Re: forum not working?

Quote:
Originally Posted by Tyrion Lannister View Post
Well, I don't want to change my browser, that's the problem. Chrome is perfect for me (outside of the sole issue that it's having with this forum, that didn't exist a few hours ago.).
No need to, it is clearly a bug with the forum. I'm just bringing up the browsers to give some extra info for the Admin/mods that may try and resolve the issue.
Tyrion Lannister likes this.
Dolorian is offline  
post #10 of 322 (permalink) Old 06-22-2018, 01:12 PM
NO MORE MR. NICE SHIV
 
THE MAN,THE MYTH,THE SHIV's Avatar
 
Join Date: Sep 2013
Location: CASA DEL BAD SHIV
Posts: 57,942
Points: 291,751
                     
Re: forum not working?

No problems for me currently.

THE MAN,THE MYTH,THE SHIV is offline  
Reply

Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome