forum not working? - Page 2 - Wrestling Forum: WWE, AEW, New Japan, Indy Wrestling, Women of Wrestling Forums

 179Likes
Reply
 
LinkBack Thread Tools
post #11 of 327 (permalink) Old 06-22-2018, 01:49 PM
Givin' Up Givin' A Fuck
 
Brock's Avatar
 
Join Date: Feb 2012
Location: UK
Posts: 33,222
Points: 63,441
                     
Re: forum not working?

Quote:
Originally Posted by emerald-fire View Post
I don't think it's solely on your end. I can't see any YouTube videos anywhere either. They're invisible. The space where a video is supposed to be in is blank for me.
Thought that was just me. Yeah, in Chrome, embedded YT just show up as a blank space on here. They show up fine on all other sites.

You can find my wrestling match reviews HERE:
http://zep81wrestlingreviews.blogspot.co.uk/
Brock is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #12 of 327 (permalink) Old 06-23-2018, 02:29 AM
 
Join Date: Sep 2014
Posts: 10,508
Points: 42,051
                     
Re: forum not working?

I use Edge and I'm experiencing some of the same problems reported in this thread with YouTube videos showing up blank (asked me to Allow Adobe Flash or something, which I did, still shows up blank) and some pics/gifs that have been posted on here not showing up for me.

Chameleon likes this.
Nightrow is offline  
post #13 of 327 (permalink) Old 06-23-2018, 02:34 AM
TEAM PIERRE DELECTO
 
THE LAST OF THE RED HOT REPPERS's Avatar
 
Join Date: Sep 2013
Location: CASA DEL BAD SHIV
Posts: 58,391
Points: 293,335
                     
Re: forum not working?

I can't see prior messages on "view conversation" on my wall. @Sub-Zero ; can attest to this as well.
Chameleon likes this.

THE LAST OF THE RED HOT REPPERS is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #14 of 327 (permalink) Old 06-23-2018, 03:00 AM
Rest in Peace
 
DeadGirl Inc's Avatar
 
Join Date: Dec 2016
Location: Death Valley
Favourite(s): The Undertaker, HBK, The Miz, Nikki Bella
Posts: 552
Points: 1,911
                     
I’m having to use Safari because my Tapatalk won’t load any forums...says my passwords are invalid yet I used it to log on here 🤷‍♀️🏻🤦‍♀️🏻



Thank You Taker
DeadGirl Inc is offline  
post #15 of 327 (permalink) Old 06-23-2018, 04:43 AM
 
Wakacool's Avatar
 
Join Date: Nov 2017
Posts: 112
Points: 368
                     
Re: forum not working?

Quote:
Originally Posted by UniversalGleam View Post
sorry guys. Im not sure where to put this but all the buttons seem to be frozen, no sub menus are opening when I hover over the buttons and I when I click "post quick reply" it clicks but doesnt load anything.
My workaround is to click GO ADVANCED instead, then click SUBMIT REPLY. I can't post without going through those steps. I forgot when it started to happen, but it happened maybe several weeks ago.

Last edited by Wakacool; 06-23-2018 at 04:44 AM.
Wakacool is offline  
post #16 of 327 (permalink) Old 06-23-2018, 04:59 AM
The Mouth of Madness!
 
Stormbringer's Avatar
 
Join Date: May 2008
Location: Hitting the Gym!
Posts: 10,319
Points: 20,023
                     
Re: forum not working?

Avatars aren't showing up and I the quick reply isn't working.
UniversalGleam likes this.

Queen Nicki Returns.....


to GoDDess Status!!!
Shiv with the ASSist!

SHOW APPRECIATION. REP POSTS!
Stormbringer is offline  
post #17 of 327 (permalink) Old 06-23-2018, 06:41 AM Thread Starter
You need to be yourself, you can't be no-one else.
 
UniversalGleam's Avatar
 
Join Date: Jan 2017
Location: queen lizzy's garden with prince phil
Posts: 6,981
Points: 22,912
                     
Re: forum not working?

Quote:
Originally Posted by Wakacool View Post
My workaround is to click GO ADVANCED instead, then click SUBMIT REPLY. I can't post without going through those steps. I forgot when it started to happen, but it happened maybe several weeks ago.
yeah thanks for that, seems to work, quick reply is totally dead, it was fine until yesterday morning, now everything is really acting up. Avatars are gone and I cant access "tools" at all because the drop down menus dont work and you cant click the tab.

Long as its not just me having issues then I wont go messing around with anything.

"You Can Easily Judge the Character of a Man by How He Treats Those Who Can Do Nothing for Him"


You can't give me a reason, I don't need one to shine, You can't give me a feeling 'cause it's already mine

1. Oasis 2. Queen 3. Angels and Airwaves 4. The cure 5. The Verve

Last edited by UniversalGleam; 06-23-2018 at 06:55 AM.
UniversalGleam is offline  
post #18 of 327 (permalink) Old 06-24-2018, 12:43 PM
Standing with The Man
 
tommo010's Avatar
 
Join Date: Jul 2008
Location: Glasgow, UK
Posts: 5,720
Points: 11,576
                     
Re: forum not working?

Quote:
Originally Posted by Brock View Post
Thought that was just me. Yeah, in Chrome, embedded YT just show up as a blank space on here. They show up fine on all other sites.
Getting this issue too

tommo010 is offline  
post #19 of 327 (permalink) Old 06-24-2018, 10:52 PM
I'm about to end this man's whole career
 
Chameleon's Avatar
 
Join Date: Jan 2017
Favourite(s): Steve Austin, CM Punk, Kenta Kobashi
Posts: 732
Points: 15,917
                     
Re: forum not working?

I can see the YouTube videos fine now, but my next problem is that the videos don't work. All I get is a message saying the video is unavailable when I click play.

Can someone help me out?
Chameleon is offline  
post #20 of 327 (permalink) Old 06-24-2018, 11:00 PM
WF's #1 Mox fan.
 
Mox Girl's Avatar
 
Join Date: Sep 2014
Location: New Zealand
Favourite(s): Jon Moxley, Seth Rollins, Roman Reigns
Posts: 22,775
Points: 83,854
                     
Re: forum not working?

I just had a very odd error, the site loaded all weird and it told me I was banned Scared the shit out of me cos I don't think there's any reason I'd get banned lol. But I refreshed and it went back to normal haha. Strange.

I got the YouTube videos not loading too btw, but it was because my browser (Opera) blocked them and I had to manually allow them for WF.

Met Mox on March 28 2015/April 2 2016/August 20 2016/April 1 2017/April 7 2019!!
Met Roman on April 2 2016/April 7 2018!! Met Seth on March 31 2017/April 6 2019!!

Upcoming shows: WWE Melbourne, October 23 2019
Mox Girl is offline  
Reply

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome