Youtube video issue - Wrestling Forum : WWE, TNA, Debate League, Wrestling Videos, Women of Wrestling Forums
 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 2 (permalink) Old 04-12-2012, 08:51 PM Thread Starter
Actor in the making
 
TheatricalEssence's Avatar
 
Join Date: Jan 2011
Location: England
Posts: 6,273
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
                     
Youtube video issue



(Sorry about the pointless gibberish under it I found this image on google.)

Could anyone help me everytime I try to play a Youtube video this I get an exclamation mark like the one in the picture.

Edit: I have sorted the issue out.


Last edited by TheatricalEssence; 04-12-2012 at 09:24 PM.
TheatricalEssence is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 (permalink) Old 04-12-2012, 09:19 PM
Registered User
 
Join Date: Jun 2011
Posts: 1,776
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
                     
Re: Youtube video issue

I don't know which browser you use but you could try uninstalling and re-installing your adobe flash plugin.

Edit: A quick google search suggests this "grey circle of death" indicates that memory usage has reached its cap. In other words, it's adobe's issue and the plugin's memory is being leaked (it's consuming memory but is unable to release it).

Last edited by Svart; 04-12-2012 at 09:29 PM.
Svart is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

User Tag List

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome